DE MARITIEME GROOTHANDEL

Wanneer je op zoek bent naar divers visgerei ben je aan het juiste adres bij Bakker Bedrijfsartikelen. Onze maritieme afdeling is al jarenlang actief binnen de visserij. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, tekenen en verzorgen van netten voor de visserij. Als je kwalitatieve visnetten of andere maritieme spullen wilt kopen zit je bij ons goed. Wij zijn niet enkel een visserij winkel, maar ook een maritieme winkel. Wij hebben namelijk ook klanten in de transportsector, dredging en offshore.

PROFESSIONELE MARITIEME PRODUCTEN

Bakker Bedrijfsartikelen is in 1978 begonnen met het maken van visnetten voor de visboten in Urk. Vandaag de dag verkopen wij nog steeds alle benodigdheden voor een visserschip, hierbij kan je denken aan netten, kleding etc. Wij maken professionele visnetten voor wel duizenden kilo’s vis, deze worden volledig met de hand vervaardigd. Ook voor touwen, kettingen en staaldraad kan je bij ons terecht. Alle producten worden gemaakt van materialen van de meest hoogwaardige kwaliteit.

Onze producten zijn niet enkel geschikt voor de visserij, maar ook zeker voor maritieme doeleinden. Wij zijn in de mogelijkheid om staaldraden op maat te maken, we beschikken over een speciale machine zodat we hier geschikte ogen in kunnen persen; volledig naar wens.

LEVERING

Wanneer je niet in de mogelijkheid bent om de producten op te halen komen we deze graag op de gewenste locatie brengen. Wij beschikken over een werkvrachtwagen die is uitgerust met een zware hijskraan. Zo kunnen wij zware materialen bij jou afleveren. Staaldraden kunnen tijdens het leveren direct worden vastgemaakt aan het schip.