SCHOONMAAK VOOR PROFFESIONAL EN PARTICULIER

Bakker Bedrijfsartikelen is dé groothandel op het gebied van schoonmaakartikelen. Of je nu op zoek bent naar professionele of reguliere schoonmaakartikelen; bij ons vind je het allemaal. Wij zijn een specialist op het gebied van professionele-, semi professionele- en thuisschoonmaak. Daarnaast zijn we een begrip op Urk op het gebied van artikelen voor de food- en visindustrie.

RUIM ASSORTIMENT

Veel van onze schoonmaakartikelen zijn goed te gebruiken voor de schoonmaak thuis. In ons assortiment vind je verschillende gerenommeerde merken die je zal kennen van de supermarkt zoals Ariel en Dreft. Daarnaast hebben wij veel merken die veelal de professionele markt bedienen zoals Ecolab en Mondo. Deze merken hebben vaak dat ene specifieke product waar je naar op zoek bent.

Wij hebben schoonmaakartikelen die bij uitstek geschikt zijn voor de foodindustrie. Hiervoor hebben wij niet alleen een breed scala aan reinigingsmiddelen, maar ook de benodigde materialen. Wij bieden verschillende institutionele schoonmaakmiddelen en materialen. Hierbij kan je denken aan interieurreinigers, badkamerreinigers, sanitair reinigers etc. Ook voor borstels, doekjes, dweilen, grote dweilmachines en schoonmaakkarretjes ben je bij ons aan het juiste adres.

SCHOONMAAKPLAN?

Binnen diverse branches is het van groot belang om de omgeving schoon te houden. In de foodbranche en in de zorg is het belangrijk om dagelijks te reinigen en desinfecteren. Wij kunnen je helpen met het opstellen van een professioneel schoonmaakplan. In dit plan wordt duidelijk wat dagelijks moet gebeuren om de hygiëne van het bedrijf te waarborgen. Wij kunnen uiteraard de benodigde middelen en materialen leveren.