DE JUISTE SLANG OP MAAT

Ben je op zoek naar een geschikte slang voor jouw werkzaamheden? Ook dan kan je uitstekend terecht bij Bakker Bedrijfsartikelen. Wij maken de slang volledig op maat en volgens jouw wensen. Zo vind je altijd de slang die perfect aansluit op jouw behoeften. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op dit gebied? Lees dan vooral verder, we vertellen je graag wat meer over de mogelijkheden.

DIVERSE SLANGEN OP MAAT

Je bent aan het juiste adres bij Bakker Bedrijfsartikelen wanneer je een waterslang of hogedrukslang wilt kopen. Heb je al een dergelijke slang, maar is deze kapot? Door een nieuw koppelstuk te plaatsen kunnen we de slang herstellen. Daarnaast kunnen wij een hogedrukslang op maat voor je vervaardigen. Wij plaatsen de hydraulische slangen op maat zodat een koppeling gemaakt kan worden.

Wil je een luchtslang, tuinslang of olieslang kopen? Ook dan kan je bij ons terecht. De slangen worden per meter verkocht, je kan dus precies aangeven welke lengte jij wenst. Ook de gewenste dikte, grootte en koppeling kan je aan ons doorgeven.